top of page
  • Skribentens bildChrister Käld

Öppen Tråd

Vintern har denna vecka tillfälligt påmint oss om att vi har en vår på kommande men polarvirveln vill inte riktigt lugna sig. En ny köldvåg kan vara på kommande ... mot slutet av februari.


Vi öppnar Öppen Tråd med fri diskussion om väder, klimat och energi.

God Helg206 visningar3 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

3 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bengt
Feb 17

SD är ett delvis populistiskt parti, men det gäller även de flesta andra partierna i den svenska riksdagen. SD har insett att folk börjar inse vad klimathotsmaffians åtgärder leder till i form av ett sämre liv i alltför många avseenden. Det börjar även framgå att klimathotsbygget rent faktamässigt vilar på lösan sand. När det börjar visa sig i opinionsundersökningar, att SD vinner röster med sin attityd, kommer flera andra partier att följa efter. Då har tillnyktringen börjat rulla på. Se bara på migrationsfrågan, där s "alltid" varit för en restriktiv migrationspolitik efter att i många år beskyllt SD för att vara fascister och nazister.

Like
Torbjörn Ripstrand
Torbjörn Ripstrand
Feb 19
Replying to

Om SD är populistiskt enligt dig och alla partier tar efter deras politik några år senare är de andra då också populistiska?

Like

Christer Käld
Christer Käld
Feb 16

Många hörde/såg säkert nyheten i går i Sverige om att Sverigedemokraterna ( SD ) vill börja jobba för att bryta EU:s klimatplan Fit for 55. Min första tanke var "modigt gjort". I Finland tror jag vi inte är riktigt där ännu men jag vet inte. Är det någon av de finlandssvenska bloggläsarna som ligger inne med information om detta så skulle det vara intressant att få höra. Själv tror jag att SD inte skulle våga ensam ta detta steg ( risk för att förlora väljare? ) utan att de VET att andra partier i EU-parlamentet är på väg att göra likadant. Något verkar vara på gång.

Like
bottom of page